ΧΑΡΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
English / Ελληνικά
Απόκρυψη εικόνας  

Διοικητικό Συμβούλιο


Dr. Σταμάτης Κλουδάς: Πρόεδρος του Δ.Σ. και CEO της 5K Enterprises S.A.

Ο Σταμάτης Κλουδάς είναι Αντιναύαρχος ε.α. και έχει διατελέσει Γενικός Επιθεωρητής του Πολεμικού Ναυτικού. Έχει λάβει 3 μεταπτυχιακούς τίτλους από το MIT (ΗΠΑ) στη Μηχανολογία και τη Ναυπηγική καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Middlesex University London σε Management και Marine Engineering. Έχει μεγάλη εμπειρία στις βιομηχανίες της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Σαουδικής Αραβίας. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Λάτση στη Σαουδική Αραβία για πέντε έτη, διευθυντής των Ελληνικών Ναυπηγείων για τρία χρόνια και μέλος διοικητικών συμβουλίων μεγάλων εταιρειών για πολλά χρόνια. Ο Σταμάτης Κλουδάς είναι συνιδρυτής της 5K Enterprises S.A. και διευθύνων σύμβουλος της Ευρωηλειακής ΑΕ (εταιρείας ΑΠΕ) και Πρόεδρος του ΔΣ της Υδροδυναμικής Αγνάντων (εταιρείας ΑΠΕ).

 
Νώντας Πασχαλίδης: Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της 5K Enterprises S.A.

Ο Νώντας Πασχαλίδης είναι Αντιπρόεδρος της Kestrel S.A. από το 2004. Είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Kestrel Information Systems ( εταιρεία Τηλεπικοινωνιών), αντιπρόεδρος της Neurosoft (εταιρεία Πληροφορικής) και Αντιπρόεδρος της Vertical Solutions (εταιρεία δημοσίων σχέσεων). Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στη συνέχεια έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο MBA από το Imperial College of Science & Medicine του Λονδίνου, Ηνωμένο Βασίλειο.

 
Βασίλης Κλαδούχος: Μέλος του Δ.Σ. της 5K Enterprises S.A.

Ο Βασίλης Κλαδούχος είναι δικηγόρος και έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε το μεταπτυχιακό του στο «Ευρωπαϊκό και Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο», στο Brunel University του Λονδίνου. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έχει την άδεια να παρίσταται ενώπιον του Ελληνικού Πρωτοδικείου. Ειδικεύεται σε Εταιρικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Συμβάσεις, και Αστικό Δίκαιο.

 
Σταύρος Κομνόπουλος: Μέλος του Δ.Σ. της 5K Enterprises S.A.

Ο Σταύρος Κομνόπουλος είναι συνιδρυτής και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Kestrel S.A. Έχει διατελέσει Μέλος του Δ.Σ. των Ναυπηγείων Ελευσίνας, Διευθυντής της OREC (εταιρεία προώθησης Αμυντικού Εξοπλισμού) και Οικονομικός Διευθυντής στα Ελληνικά Πετρέλαια. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 
Μάρκος Γουζέλης: Μέλος του Δ.Σ. της 5K Enterprises S.A.

Ο Μάρκος Γκουζέλης είναι Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτος του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Braunscheweig Γερμανίας (1968). Έχει σημαντική εμπειρία σε μεγάλα έργα δημοσίου και ιδιωτικού τομέα αλλά και ΣΔΙΤ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δραστηριότητες και η εμπειρία του καλύπτουν το σύνολο του «Φάσματος Έργων Πολιτικού Μηχανικού» ως ανάδοχος, επόπτης και διευθυντής. Κατέχει όλες τις απαραίτητες άδειες ώστε να αναλαμβάνει κάθε τύπου Δημόσια Έργα στην Ελλάδα.


Αρχή της σελίδας