ΧΑΡΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
English / Ελληνικά
Απόκρυψη εικόνας  

Διαχείριση Έργων (Project Management)Η 5Κ Enterprises S.A. μέσα στα πλαίσια της γενικότερης ανάπτυξης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα, δραστηριοποιήθηκε από πολύ νωρίς σε τέτοιου είδους επενδύσεις, αναλαμβάνοντας την διαχείριση και εξέλιξή τους από τα πρώτα στάδια της αδειοδότησης μέχρι την τελική κατασκευή και λειτουργία των έργων.

Από το 2007 η 5Κ έχει καταθέσει αιτήσεις για 8 φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 15ΜW, για 4 αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 154MW. Τα προαναφερθέντα έργα βρίσκονται στην παρούσα φάση σε διάφορα στάδια της διαδικασίας με σημαντικό μέρος αυτών να βαίνει προς την ολοκλήρωση.

 

Η διαδικασία παράδοσης των ενεργειακών έργων στους επενδυτές με το «κλειδί στο χέρι» περιλαμβάνει:

 

  • Τη σύνταξη φακέλων αδειοδοτικής διαδικασίας

  • Την μελέτη, τον σχεδιασμό των έργων και της εκπόνησης του επιχειρηματικού σχεδίου

  • Την εύρεση και επιλογή του απαραίτητου εξοπλισμού

  • Την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την δοκιμαστική λειτουργία του

  • Την παρακολούθηση και τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων έως την τελική παράδοση του έργου στον κύριό του.

     

Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με την στενή συνεργασία της 5K με έμπειρους μηχανικούς και εταιρείες εξειδικευμένες στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η 5Κ είναι διεθνώς καταξιωμένες και επιλέγονται ώστε να καλύπτουν πλήρως τις προτεραιότητες που έχει θέσει η 5Κ για την αρτιότερη, ταχύτερη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

Για τους λόγους αυτούς η 5Κ αναζητά διαρκώς νέες συνεργασίες με εταιρείες που την βοηθούν να εξελίσσει την ποιότητα των συγκεκριμένων υπηρεσιών που παρέχει και ενισχύει τις υφιστάμενες συνεργασίες της ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα προς όφελος του τελικού πελάτη.

 

 


Αρχή της σελίδας